Händelser RSS - Dalarna

onsdag 30 december 2009

Brev från Janne!091230

Så här i slutskedet av såväl året som Sverige så kan vi göra en liten tillbakablick på tiden som varit -den gamla goda tiden- och dom män och kvinnor som formade den!

Svensk media är ju inte särskild meddelsam när det gäller egna kumpaners alla tabbar, misstag och lagbrott, men tillverkar generöst hönor av små fjädrar när det gäller regimkritiker!

Och på tal om fjäder, Lennart Geijer (s) var en flitig besökare på det interna glädjehuset i regeringskansliets närhet, och tillsammans med bl.a. Fälldin, Palme och många andra politiker så förlustade dom sig rikligt i detta glädjens hus. Händelsen polisanmäldes, men precis som med dom galanta damerna, så lades undersökningen ner!

Alla minns vi väl Krister Wickman, Utrikesminister Torsten Nilsson och Finansminister Kjell Olov Feldt, för det mesta överförfriskade socialister som turades om att supa varandra under bordet! Den glade muraren Lars Werner fick också han en släng av sleven, men för det mesta hinkade han eldvatten på tu man hand med sig själv!

Eller Justitieminister Herman Kling som vid ett besök på Cypern drack sig redlös och fraktades sedan omkling i en skottkärra av andra lindrigt nyktra s-politiker. Ovärderlig PR för Sverige!

Gudrun Schyman, denna ytterst motbjudande alkoholiserade pissruska och tillika kommunist, hade för vana att häva ur sig okvädesord mot alla i sin omgivning och gjorde sina båda behov både här och där, biosalonger och restauranger var dock hennes favoritplatser. Men hon skvätte ogenerat sitt elexir överallt där hon raglade fram och har uppenbarligen aldrig hört talas om varken vattentoalett eller Pampers!

Torsten Nilsson (s) hörde även han till den inkontinenta skaran , och hittades ofta genomblöt i rännstenen!

Försvarsminister Roine Carlsson tillhörde också han den törstiga socialist-flocken. Karln fick stagas, stödjas och riktas många gånger under olika invigningar och andra offentliga sammanhang för att inte rasa ihop som den hösäck han egentligen var!

Kommunalordföranden i Nyköping, Göran Forberg (s), pinkade på scenen under en Finlandsresa, kraftigt berusad! Han påstod dock senare att det var något helt annat som hade inträffat…vad han hade i åtanke vill jag inte ens tänka på. Underhålling som det anstår en riktig socialist!

En annan s-märkt politiker, Börje Silk Gudfruktig kyrkopolitiker och uppenbarligen också en mycket barnkär gammal man, dömdes till fyra års fängelse för otukt med sina barnbarn.

Mat(s) Hult, var oftast på lyset vid olika framträdande och intervjuer.

Och det gröna helröret Per Garthon åkte fast för rattfylla vid minst två tillfällen men friandes konstigt nog ändå från åtal! Han kanske bara hade halsat miljövänlig grön fotogen?

Peter Jonsson (s) stoppad av polis efter en blöt fjällkonferens, med 0,5 promille i blodet!

Ny Demokrati anmälde en gång en 7-8 politiker i klump av blandade fäger för fylla, eftersom dom ansågs vara allt för plakata för att på ett ansvarsfullt sätt kunna delta och fatta viktiga infrastruktur beslut. Men nyktra eller fulla socialister spelar kanske inte så stor roll, besluten blir lika galna ändå!

Vi ska Inte heller förglömma nykäre Jörn Svensson som för våra pengar åkte som en jojo mellan Bryssel och Sverige för att få njuta av sin nyfunna Jämtländska Winbergsbuske.

Eller den socialistiske ministern (tyvärr har jag glömt hans namn) som använde regeringsplanet för att komma hem till Sverige i tid till en ishockey match! En resa som gick loss på strax under millionen, men vad gjorde det, huvudsaken var att han i tid fick åse den oerhört viktiga tävlingen. Och räkningen den skickade han till oss!

Senaste fyndet är bocken Bruce från Glada Hudik, Per (S)vedberg, som i bara kalsongerna och under rusets inverkan utropade glada och runda tillrop, jagandes en skräckslagen kvinnlig kollega genom hotellet. Väktare tvingades ingripa mot den överförfriskade och julbrunstiga bocken!

Sen har vi också mahmoud haidar, en inkvoterad och berikande (s) nämndeman som greps av polis för krogbråk. Han har dock vanan inne efter tidigare domar för misshandel! Han var alltså nämndeman..



Det är tio-tusentals s-politiker som genom åren passerat revy, och detta är som alla förstår bara ett ynkligt fragment av dom alla!

Vi ska väl inte heller glömma Olof Palme, han som på rekordtid skämde ut en hel nation och även startade massinvasionen av colorerade parasiter till Sverige. En mera genuin landsförrädare får man sannerligen leta efter! Ett skräckexempel av stora mått!

Men, nu ska vi ändå kanske inte döma dessa herrar -och damer- allt för hårt, dom hade ju inget viktigt för sig, dom skulle ju bara styra ett land..

GOTT NYTT ÅR

Janne

 

 

Och här nedan ser vi tjuvskatan Mona från s och Ulrika från RFSU när dom byter halvätna toblerone med varandra.

 



--------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen med din kommentar,vårda språket!