Händelser RSS - Dalarna

lördag 10 april 2010

Hennix 2010 0410

Lögn och okunnighet sprids om orsaken till landskronamordet.

Politiker, imamer, präster, journalister och intervjuade personer ”på gatan” har i TV upplyst tv-tittarna om att mordet på den 78-åriga kvinnan i Landskrona inte har något att göra med etnicitet. Ett sådant våldsdåd kunde ha skett av vem som helst, hävdar de övertygande och vill att vi inte ska skylla på mördarens rastillhörighet.

De har fullkomligt fel! Mordet skedde inte huxflux genom att en ond ande plötsligt tog invandrarens kropp i besittning. Det var säkert inte heller fråga om tillfällig sinnesförvirring. Mordet är ett symptom, ett resultat, av förövarens grundmurade, genetiskt programmerade karaktär.

Övriga brott, oavsett om det gäller bilstöld, misshandel, inbrott, narkotikasmuggling eller annat grövre lagbrott är alla yttre praktiska symptom på förövarnas karaktärer. Svenskars som utlänningars. Eftersom karaktärerna är genetiskt bundna så går det inte att ändra på dem, bara försöka påverka personerna genom hot och straff så att det kostar mycket att skada andra människor. Kriminologer hävdar dock att inte ens dödsstraff är avskräckande för den som vill begå mord och andra grova brott.

Polisen och samhällsvetare varnade landskronapolitikerna m fl redan för ca 20 år sedan om att det fridfulla Landskrona kommer att bli en brottslig och våldsam stad på grund av den stora inflyttningen av slödder, missbrukare, socialfall och invandrare. I enlighet med den socialdemokratiska ideologin så trodde inte kommunpolitikerna på denna förutsägelse. Alla människor är ju lika och om bara socialtjänsten erbjuder de inflyttade stöd så kommer allt att bli bra, menade makthavarna. ”Kriminalitet är inte ärftligt” trodde dessa okunniga företrädare för samhället. Och de har fortfarande inte förstått att löss lägger lusägg.

Nu har vi flera års facit på att Polisen och samhällsvetarna som varnade politikerna hade rätt. Landskrona är en gangsterstad där folk är rädda för att gå ut t.o.m. på dagen. Den trivsamma, trygga skånska småstaden har förvandlats till ett otrevligt samhälle där framför allt invandrargäng sprider dålig stämning.

Om vi t ex ser på unga invandrare från mellanöstern så svarar de för den största brottsligheten. Gäng drar runt på stan och söker upp svenska offer, unga och gamla, som de kan misshandla och råna. Det är status att sparka sönder en ”svenne”. En röd tråd under alla år är att de inte misshandlar, våldtar eller rånar muslimer och araber när de lever i ett västerländskt samhälle. Att de inte angriper muslimer ligger i deras religion som däremot tillåter dem att döda ”otrogna hundar” (icke-muslimer). I deras karaktär finns det otvivelaktig en kriminalitet och våldsamhet som saknas hos de nordiska folken. Varje dag, runt om i världen, utför araber hemska bombattentat som dödar många människor. Om de inte har yttre fiender så mördar de varandra.

Det spelar ingen roll vilken miljö eller vilka livsbetingelser dessa människor har. De har en sällsynt förmåga att finna orsaker till att begå våld. Vi kan se exakt samma beteende hos dem oavsett om de bor i Bagdad, Jerusalem, Beirut, Malmö, Paris, Rom, London, Rinkeby eller Köpenhamn; de bränner bilar och skolor, vandaliserar, kastar sten på poliser och brandmän, rånar, misshandlar och ligger i topp på mordstatistiken.

Att den 23-årige libanesen och muslimen Ahmad Akileh nyligen mördat en 78-årig svensk kvinna i Landskrona och att även den 21-årige irakiern och muslimen Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan i går blev dömd för den tortyrlikande, fruktansvärda misshandeln och mordförsöket på en svensk tonårsflicka i Kristianstad är tyvärr inga udda företeelser. Vi behöver bara titta på TV-programmet Efterlyst för att se veckans skörd av grova brott som skett av personer med mellanöstern-utseende.

Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan har nu bytt till det svenska namnet Östlöv och registreras säkert som ”svensk” i brottsstatistiken. Denne invandrare tvingade med sig 19-åriga Emma i sin bil. Han sade att han skulle förstöra hennes ansikte och körde till utkanten av Kristianstad. Han har erkänt att han slog, sparkade, bröt av armarna och tog ett strypgrepp på flickan. Araben höll stryptaget tills hon varit medvetslös en längre tid och fått svåra syrebristskador i hjärnan. När Emma var medvetslös stack den troende muslimen henne med en kniv i ögonen, i ansiktet och drog av henne byxor och trosor för att hugga henne i underlivet. Flickan lämnades sedan för att dö.

Det var bara en otrolig tur att Polisen snabbt fann henne. Hon var fruktansvärt skadad i ansiktet och huvudet, sade poliserna som kom till platsen. Flickan var sedan medvetslös i flera månader och genomgick flera hjärnoperationer. Nu är hon invalidiserad och kan inte tala.

Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan visade total likgiltighet för de skador han gett henne säger Polisens utredare. - Om Allah vill så dör hon, säger den arabiske invandraren och blir nu försörjd av skattebetalarna till en kostnad av ca 3.000 kr om dagen, dvs en miljon om året. När han kostat oss 8 miljoner kommer han som 29-åring att vara en fri man. 19-åriga Emma däremot kommer att leva i sin handikappade och plågsamma mardröm resten av livet.

PS

De lögnare och okunniga personer som påstår att våldsbrott inte har något att göra med etnicitet bör studera fakta i rutan intill från Brottsförebyggande Rådet. Till och med Aftonbladet skrev i måndags att ”Invandrarna är överrepresenterade i samtliga brottskategorier. Ju grövre brott, desto större andel av de anmälda brotten har begåtts av invandrare. ” Man bävar inför statistiken 1990-2010 då vi har haft dubbelt så många invandrare från mellanöstern. Den statistiken får vi knappast se. Tänk även på att många brottslingar bokförs som svenskar trots att de tillhör de kriminella gen-pooler från mellanöstern, Kosovo och Chile.




2 svenskar
av 10 000 svenskar.
9 invandrare
av 10 000 invandrare.
För våldtäkt under perioden 1985–1989 är överrepresentationen störst för medborgare från Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisien.

Mord


2 svenskar
av 10 000 svenskar.
7 invandrare
av 10 000 invandrare.
För mord och dråp under samma period var överrepresentationen störst bland medborgare från Jordanien, Palestina och Syrien följt av Sovjetunionen och Colombia.

Gatumisshandel


2 svenskar
av 1 000 svenskar.
8 invandrare
av 1 000 invandrare.

Invandrarna begick således 400 procent fler brott än svenskar.










--
N-E Hennix

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen med din kommentar,vårda språket!