Händelser RSS - Dalarna

fredag 2 april 2010

Hennix

Många av oss har drabbats av invandrare som blivit vansinnigt aggressiva om man bett dem flytta på sin bil när de hindrat trafiken. Dessa verkar inte begripa vanliga trafikregler och hänsyn till andra, utan tar en tillrättavisning som en omotiverad och fruktansvärd förolämpning. Inte ska en svensk tillåtas ge dessa högmodiga ockupanter någon kritik, då blir det hot och misshandel direkt.
Jag råkade själv ut för detta förra sommaren då två bilar med kosovoalbaner parkerade mitt emot varandra på ett övergångsställe utanför järnvägsstationen. Trots att det blev långa bilköer bakom bilarna och köer med folk på trottoarerna, så satt dessa främlingar lugn och babblade med varandra och struntade i väntande människor. Ingen tordes säga något åt dem. Jag kom cyklande och skrek då åt bilförarna att köra, vilket de flinande ignorerade. När jag tog i hårdare och ryade: - Flytta på er för helvete! Så körde de iväg men var vansinniga av ilska och hotade mig. - Vi vet var din brevlåda bor, du ska dö, skrek en av dessa oönskade varianter av människosläktet.

Det var bara en tidsfråga när någon svensk, speciellt äldre och försvarslös, skulle bli ihjälslagen av en orationellt aggressiv invandrare i samband med diskussion om felparkering . Nu blev det landskronaparet i 70-årsåldern. Mannen skadad och svårt chockad - kvinnan mördad. För en obetydlig bagatell. Och politikerna vill att vi ska vara toleranta mot "kulturkrockar".

Sveriges Television var snabbt på plats i Landskrona och filmade en mörkhyad invandrare som instruerades att lämna en blomma på mordplatsen och säga sig vara emot våld. Då förstod man som tittare att det var en invandrare som var efterspanad för mordet. Dessa vidriga journalister som alltid försvarar invandrare, struntar i svenska offer och vars enda rädsla är att rasismen ska öka.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Från dagens info14, en utmärkt och informativ websida

Invandrare mördade pensionärskvinnan i Landskrona
I måndags var det ett äldre par i Landskrona som var på väg för att handla på Hemköp och bara för att man en stund tidigare hade tutat på en okänd bil för att själva komma fram till en parkeringsruta så blev paret nerslagna på väg in i butiken. Den äldre kvinnan som fick svårast skador har nu avlidit och anhöriga till paret bekräftar att det rörde sig om en utlänning.

Landskrona kommun i Skåne som har blivit känt för att vara en väldigt orolig kommun med väldigt uppenbara paralleller till kommunens stora andel invandrare chockar ännu en gång, nu rör det sig om en oprovocerad attack mot två pensionärer, som nu har lett till ett dödsfall.

Det var i måndags som ett äldre par, mannen 71 år och kvinnan 78 år var på väg för att handla mat på Hemköp. Väl framme på parkeringen så är det en bil som står väldigt dumt till för att parets bil ska kunna komma fram till en parkeringsruta. De tutar därför åt den okända bilen och den unga mannen som sitter i den. Efter att ha parkerat bilen beger sig paret mot ingången. Då kommer bilen körandes upp parallellt med paret och helt plötsligt öppnar mannen bildörren så att den slår i den äldre mannen som ramlar i marken. Det som nu händer är att den äldre mannen som knappt hunnit resa sig får motta flertalet slag och när hans fru försöker gå emellan blir även hon slagen i ansiktet, så pass kraftigt att hon ramlar baklänges och slår i huvudet.

Gärningsmannen försvinner sedan från platsen i en röd Mazda 323. Signalementet som media gått ut med är att han är 20-30 år gammal och har mörkt hår. Enligt en nyhetssida som haft kontakt med anhöriga till det äldre paret så bekräftar man att gärningsmannen är en invandrare.

Den 78-åriga kvinnan som drog på sig allvarliga skallskador när hon föll i asfalten har kämpat för sitt liv ända sedan i måndags. Efter att läkare förklarat för de närmast anhöriga under onsdagen att hon försämrats allvarligt och att hela hjärnan var skadad så beslöt man sig för att stänga av kvinnans respirator.

För att visa sympati för änklingen och alla anhöriga så har fyra företag i Landskrona samlat ihop en summa på 40 000 kronor till den som kan komma med sådana uppgifter att det kan leda till ett gripande av gärningsmannen.

www.info14.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen med din kommentar,vårda språket!