Händelser RSS - Dalarna

lördag 26 juni 2010

Hennix 2010 0626

Info från Dansk Folkeparti:

Invandrarligor i Köpenhamns stadsdel Nørrebro terroriserar befolkningen och affärsidkare så mycket att en Nettobutik nyligen var tvungen att slå igen för gott. De boende i i Mjølnerparken i samma stadsdel har sänt ett nödrop till Köpenhamns överborgmästare Frank Jensen (S) och justitieminister Lars Barfoed (K), att de drunknar i våld och invandrarkriminalitet




N-E Hennix kommenterar:





Danmark gav ca 1.500 utlänningar asyl förra året. 55.000 övriga invandrare var kvalificerad arbetskraft och företagare från Polen, Kina, Tyskland, Ukraina och USA. Varför från dessa länder?


Invandrarnas IQ från Polen(99), Kina (100), Tyskland (102) och USA (98) ger ett snitt på knappt 100 i IQ. Danskarnas IQ är i genomsnitt 98. Det betyder att Danmark får ett litet intelligenstillskott av dessa invandrare. De kommer inte att ägna sig åt parasiterande, våld och brott utan kommer huvudsakligen att bidra till utvecklingen av Danmark.


De som fick asyl och var från Afrika och Mellanöstern drar emellertid ner intelligenstillskottet och bidrar till ökad asocialitet.





Sverige tog emot 101.000 invandrare år 2009, varav en förkrossande stor majoritet är snyltande socialbidragstagare från främst Irak och Somalia. Enligt forskare som professorerna Richard Lynn och Tatu Vanhanen har befolkningarna kring Somalia 67 i IQ och i Irak 87. Invandrare från fd Jugoslavien har ca 80-90 i IQ. Svenskarna (ej rasblandade) har en IQ på snitt 101.


Invandrartillskottet sänker kraftigt genomsnittsintelligensen i Sverige. På sikt blir Sverige en fattigt U-land med våld, ökad kriminalitet och extremt sämre livskvalitet. De ca 2 miljoner invandrarna i Sverige och deras kommande ca 6 miljoner barn, bara från denna generation, kommer att sänka vårt land. År 2030 kommer svenskarna att vara en kuvad minoritet i ett kaotiskt och brutalt Sverige.





Vi svenskar, ledande i t ex medicinsk forskning, industri, it, samhällsbygge m.m., kommer att lämna över denna högteknologi och humanitära samhälle till invandrat folk som har 20-30 procent lägre intelligens än oss. Folk som till stor del inte har klarat grundskolan, är muslimska medeltids-bakåtsträvare och ser en gangsterkarriär som högsta status. Stenkastande illiterata andragenerations-invandrare och gravida slöjbeklädda tonårsflickor, i Rosengård, Hammarkullen, Tensta, Rinkeby och drygt 100 andra mångkulturella getton, kommer inte att utveckla Sverige. Det är fysiskt omöjligt att göra det med en IQ på mellan 60 och 90. Omfattande inavel med kusin-gifte förbättrar inte IQ-nivån. I bästa fall kan de klara ett enkelt hantverk, men många blir socialbidragstagare tills samhällets pengar tar slut. Skötsamhet, disciplin, arbetsvillighet, studievilja, laglydnad, ärlighet och hög begåvning är egenskaper som lyst med sin frånvaro bland de i asylinvandrade och deras anhöriga.




Spiken i kistan är det demokratiska systemet som ger alla rösträtt.





Därför är jag rasist och motståndare till det mångkulturella samhället med dess demokratiska värderingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen med din kommentar,vårda språket!